ποιοι ειμαστε

Με μεράκι και πάθος για τα ηλεκτρονικά από την παιδική ακόμη ηλικία με εξειδικευμένες αργότερα  σπουδές και ταυτόχρονη εργασία σε ένα από τα πραγματικά καλά ηλεκτρονικά εργαστήρια της εποχής και τους κάλους δασκάλους τεχνικούς κάναμε το όνειρο πραγματικότητα και το 1991 όντας μόλις 23 ετών ξεκινήσαμε την Εικόνα Ήχος service. Από τότε αδιάληπτα εργαζόμαστε για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις επισκευές των ηλεκτρονικών συσκευών που όλοι αγαπάμε και έχουμε σπίτι μας, της τηλεόρασης του στερεοφωνικού του παλαιού πικ απ του μοντέρνου home cinema του ενισχυτή των ηχείων, με πάνω από 40.000 επισκευές και εγκαταστάσεις όλα αυτά τα χρόνια με μελέτη των νέων τεχνικών επισκευής με σύγχρονο και εξειδικευμένο εξοπλισμό είμαστε ικανοί και για τις δυσκολότερες ακόμη επισκευές. Οι πελάτες – φίλοι μας οι περισσότεροι πλέον, ξέρουν ότι έχουν ένα πραγματικό σύμμαχο τεχνικό για κάθε ηλεκτρονική συσκευή με την οποία  έχουν πρόβλημα. Εμπιστευτείτε μας λοιπόν κι εσείς και εγγυόμαστε ότι θα γίνετε ένας ακόμα ευχαριστημένος πελάτης – φίλος.

Online

το ηλεκτρονικο μασ καταστημα εκτοσ απο το αψογο service, διαθετει και επιλεγμενεσ συσκευεσ tv και hifi σε τιμεσ χαμηλεσ και με εγγυηση.

 επισκεφθειτε μασ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το κατάστημα λειτουργεί στις παρακάτω ώρες.

Η εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών και τηλεφωνικών παραγγελιών, γίνεται αυθημερόν σε εμβέλεια 2 Χιλιομέτρων από την έδρα μας!

 

Δευτ-Παρασ.: 10 πμ – 2μμ & 5μμ – 8μμ

Σαβ.: 10 πμ – 2μμ

Κυρ.: Κλειστά

210 4830088